Vemories.gr

Shop

Βρές Απαντήσεις

Συχνές Ερωτήσεις

Προιόντα

Τι στοιχεία μπορούν να ενσωματωθούν στα προιοντα;

Μπορούμε να κατασκευάσουμε κοσμήματα και διάφορα διακοσμητικά χρησιμοποιώντας οτιδήποτε έχει αξία για εσάς. Κάποια από τα στοιχεία που μπορούν να ενσωματωθούν είναι μητρικό γάλα, μαλλάκια παιδιού, μέρος ομφάλιου λώρου ή πλακούντα, τριχούλες κατοικίδιου, δοντάκια, στοιχεία από ανθοδέσμες, ζωγραφιές, φωτογραφίες, φύκια, αντίκες (π.χ. παλιό ρολόι του παππού κλπ) και οτιδήποτε άλλο επιθυμείτε!

Πώς στέλνετε το στοιχείο που θέλετε να ενσωματωθεί στο κόσμημα;

Το μητρικό γάλα αποστέλλεται σε ειδικό σακουλάκι μητρικού γάλακτος (το βρίσκετε στα φαρμακεία) ή σε μπουκαλάκι ταξιδιού. Θα πρέπει να είναι οπωσδήποτε σε ξεπαγωμένη μορφή και όχι στο ίδιο σακουλάκι που είχε καταψυχθεί, ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος να βραχεί ο φάκελος.

Εάν πρόκειται να στείλετε μέρος ανθοδέσμης, θα πρέπει να είναι πολύ καλά αποξηραμένη και προσεκτικά τοποθετημένη σε κουτάκι -αν πρόκειται για ολόκληρο άνθος ή και φάκελο – εάν χρησιμοποιήσετε τρίμματα.

Τα μαλλάκια του παιδιού σας ή οι τρίχες του κατοικίδιου σας συνίσταται να αποστέλλονται τυλιγμένα σε αλουμινόχαρτο (ώστε να αποφθεχτεί ο στατικός ηλεκτρισμός)

Λοιπά αντικείμενα θα πρέπει να αποστέλλονται προσεκτικά συσκευασμένα. Συνιστάται να επισημάνετε ότι πρόκειται για εύθραυστα αντικείμενα κατά την ταχυδρόμηση.

Φωτογραφίες και ζωγραφιές θα πρέπει να στέλνονται σκαναρισμένες στο e mail: info@vemories.gr

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να περιέχεται στο δέμα σας η ειδική δήλωση συγκατάθεσης επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη.

Είναι σημαντικό να μας αποστείλετε τον κωδικό παρακολούθησης δέματος ώστε να μπορούμε να το παρακολουθούμε.

 

Μπορείτε να το στείλετε με courier με τα παρακάτω στοιχεία:

Βικτώρια Μάρθα Κοντοκώστα

Ολύμπου 4

Νέα Χαραυγή Κοζάνης

Κοζάνη

50100

6943494351

Διασφάλιση Ποιότητας

Πώς τοποθετείται το μητρικό γάλα στο κόσμημα – διακοσμητικό στοιχείο;

Αρχικά επεξεργαζόμαστε το μητρικό γάλα ώστε να αποστειρωθεί, να συντηρηθεί και να λάβει στερεή μορφή. Έπειτα  εάν το επιθυμείτε το χρωματίζουμε και ενσωματώνουμε σε αυτό διακοσμητικά στοιχεία (π.χ. σκόνες, τασάκια, μεταλλικά σχεδία κλπ), μαλλάκια, λουλούδια κ.ά. Στη συνέχεια με την βοήθεια καλουπιών δίνουμε το τελικό σχήμα που έχετε επιλέξει και το τοποθετούμε στο κόσμημα ή διακοσμητικό που επιθυμείτε.

 

Τα προϊόντα μας κατασκευάζονται υπό αυστηρές συνθήκες με ιδιαίτερη προσοχή. Κάθε προσωπικό σας αντικείμενο αντιμετωπίζεται ως μοναδικό κειμήλιο συναισθηματικής αξίας. Κατανοώντας πόσο σπουδαίο και μοναδικό είναι καθετί που μας αποστέλλετε φροντίζουμε να κατασκευάζουμε κάθε παραγγελία ξεχωριστά. Κάθε φορά που λαμβάνουμε κάποιο δέμα σας, το αντικείμενο που περιέχεται φυλάσσεται σε ειδικό κουτί φέροντας μοναδικό κωδικό και τα στοιχεία σας. 

Πώς μπορώ να εξασφαλίσω ότι χρησιμοποιήθηκε το δικό μου γάλα;

Κάθε προϊόν κατασκευάζεται μεμονωμένα.  Σε περίπτωση που δύναται να μας στείλετε περισσότερη ποσότητα γάλακτος από την απαιτούμενη για την κατασκευή, σας κάνουμε δώρο το περίσσιο αφυδατωμένο και αποστειρωμένο σε διακοσμητικό μπουκαλάκι, το οποίο μπορείτε να έχετε για πάντα ως αναμνηστικό, καθώς και  σε περίπτωση αμφιβολίας να το στείλετε προς γονιδιακή ανάλυση ώστε πειστείτε ότι είναι το δικό σας.

Πόσο γάλα χρειάζεται  να αποστείλετε;

Αυτό εξαρτάται από το τι επιθυμείτε να κατασκευάσουμε για εσάς.

Για την κατασκευή ενός κοσμήματος αρκούν μερικές σταγόνες γάλα (περίπου 5ml). Σε περίπτωση που επιθυμείτε να σας στείλουμε δώρο το αναμνηστικό μπουκαλάκι με το αφυδατωμένο γάλα σας ή να κατασκευάσουμε κάποιο μεγαλύτερο διακοσμητικό στοιχείο η ποσότητα σαφώς αυξάνεται.

 

Για λόγους ασφαλείας κατά την αποστολή καλό θα ήταν να μην ξεπερνάμε ποτέ τα 50 ml γάλα ανά σακουλάκι.

Αποστολές

Ποιος είναι ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης;

Θα λάβετε την παραγγελία σας μέσα σε διάστημα 2 εβδομάδων. Καθόλη τη διαδικασία κατασκευής της παραγγελίας σας μπορείτε να ενημερώνεστε σχετικά με το ποιο στάδιο βρίσκεται.  

Επιλογή Υλικών

Πώς επιλέγω σωστό νούμερο δαχτυλιδιού;

Όλα μας τα κοσμήματα είναι χειροποίητα και μοναδικά, επομένως στην περίπτωση που επιθυμείτε να κατασκευάσουμε ένα δαχτυλίδι θα πρέπει να μας πείτε το νούμερό σας. Εάν  δεν το γνωρίζετε μπορείτε να επισκεφτείτε ένα οποιοδήποτε κοσμηματοπωλείο ώστε να σας κάνουν μέτρηση. 

Με τι υλικά κατασκευάζονται τα κοσμήματα;

Όλα μας τα κοσμήματα κατασκευάζονται από ασήμι και χρυσό, ανάλογα τις επιθυμίες σας. Τα αντικείμενα που μας στέλνετε επεξεργάζονται κ τοποθετούνται μέσα σε άχρωμο υγρό γυαλί το οποίο μπορεί να χρωματιστεί εάν επιθυμείται σε απόχρωση της αρεσκείας σας.

Εγγραφή